marți, 18 ianuarie 2011

Baietii la care viseaza Selena Gomez

1. Nick Jonas: De curand Selena l-a vizitat la Londra, unde joaca in piesa de teatru ,, Mizerabilii'' . Cei doi s-au pozat separat cu o fana care a postat pozele pe net. Selena recunoaste ca inca il mai iubeste pe Nick. I-a compus si o piesa ,, Ghost of you'' , iar Nick recunoaste ca inca are sentimente pentru Selena.








2. David Henrie: Colegul ei din ,, Magicienii din Waverly Place'' pare ca este ,, manta pentru vremea rea''. El si Selena ies des in ultima vreme la restaurant sau se distreaza, insa spun ca sunt doar buni prieteni
3. Corey Monteith: Au filmat impreuna pentru o pelicula si Selena spune despre el ca este foarte atragator. Chiar daca este cu mult mai in varsta decat ea, are 28 de ani, spune ca se uite la serialul ,,Glee'' numai pentru el. Sa se fi nascut o noua idila?







4. Greg Sulkin: Il joaca pe noul iubit al personajului interpretat de Selena. Este londonez si are un accent pe care miss Gomez il adora. nu o data a marturisit ca il place si ca se simte bine cu el pe platourile de filmare. Deocamdata sunt doar buni prieteni.









5. Jesse McCartney: Micutul cantaret australian a tot aparut in serialele Disney si le-a facut pe vedetele Miley Cyrus si Selena sa se indragosteasca . Selena spune ca atunci cand era mica era indragostita de el si il considera talentat









Trimiteti-mi prin mail cu cine s-ar potrivi Selena Gomez. Emailul meu este: hircasorina00@yahoo.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu